Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

Har du for travlt?

Lotte tilbyder individuelt mindfulness og yoga forløb. klik og se mere.

Mindfulness og blid yoga

Formålet med forløbet er at deltagerne på sigt kan bruge de tekniker- og øvelser som der bliver arbejdet med for at skabe ro i sindet og dermed også ro i hverdagen.

Mindfulness:

Mindfulness og meditation betyder at man bevidst koncentrere sig i øjeblikket og er i nuet.

Deltagerne guides gennem forløbet og der lægges vægt på åndedrættet. Deltagerne guides igennem åndedrætsøvelser som skal skærpe opmærksomhed og koncentration i nuet og der arbejdes med, at tanker der dukker op i åndedrætsøvelserne, skal passere så deltagerne igen kan koncentrere sig om sit åndedræt.

Blid yoga:

Blid yoga – her arbejdes der med kroppen og deltagerne vil blive udfordret i krop og sind når de er i yogastillingerne, men på sigt vil der opnås en bedre kontakt til egen krop.

Deltagerne guides ind i blide yogastillinger, hvor der ligeledes arbejdes med åndedrættet. Der lægges vægt på at deltagerne er i stillingerne i længere tid, så fokus også kan rettes mod åndedrættet.

Det anbefales at der deltages på holdet 1 gang om ugen i 3-4 måneder for at opnå et resultat. Det kræver tid og tålmodighed at opnå et brugbart resultat således at deltageren kan bruge teknikkerne i deres hverdag.

Namaste